Masalah Sembelit

Hi mom semua, boleh tak syer macam mana nak elakkan sembelit? Dah 5 hari tak boleh nak lawas😩😥perut rasa keras sangat,sakit belakang dan sesak nafas.Dah ikhtiar mkn buah, sayur,byk mnum air sampaikan dah makan ubt sembelit tapi masih tak boleh nak lawas.

2 Balas

sis boleh cuba ostematrix shaklee. so far saya membuang okay je. ws saya kalau sis berminat 01128891716,ada freegift untuk sis nanti

mnum air ksong byk...bykkn buah pisang n betik...klu xboleh jgk, refer Doc