Pregnancy 23weeks

Hi mom... Saya dh 23mggu pregnant, tapi selalu rasa risau akan baby saya.. Keselamatan dia... Risau sngt.. Sehat ke dia, selamat ke dia, nk buat apa pn risau je.. Biasa ke ni.. Walau pn doktor cakap baby sehat membesar dgn baik..

1 Balas

Hi mommy. Lama lg nk bersalin tu, jgn fikir bukan2 hehehehe. Saya pun mcm tu dulu. Ms pregnant sy selalu unfollow n hide je apa2 yg negative kat sosial media utk elak kan sy fikir bkn2.

5y ago

tulah.. cuba Google info emosi ibu hamil ni.. banyak juga membantu... walau pn hati masih cemas.. huhuuu