hidung tersumbat

Hi mom.. nk tau ade x siapa2 yg pernah tejadi pada anaknye mcm kes sye ni.. mula2 ank saya batuk.. lame jgkla.. dlm sminggu lebih baru baik.. lepas tu.. saya perati kan stiap kali die bernafas.. mcm tsangkut2.. dengar die bnafas ikot mlot.. sng kata.. die mcam hmbus nafas ikot mlot.. dan sekarang ni saya nampak die selsema.. tapi on off.. suhu bdan die ok.. xdmm pon.. apa perlu saya buat ye..

1 Balas

Hi sis.. symptom macam nie.. saya rasa lebih selamat jika anda check dengan doctor. Mendoakan kesihatan baby kamu...