selsema

hyeee mummy semua maaf yer ganggu sye nk minta tolong dlm nie macam mne kita nk hilang kan selsema bby yerr..sian ker anak sye xdpt tidow mlm sbb selsema dan selalu sumbat hidung die..kdng smpy ker pagi die nangis sbb xselesa hidung die ade hingus n sumbat..mummy2 tahu x cara nk hilang kan bby sye umur 5bulan

1 Balas

potong bawang dan letak berdekatan baby, bilik tidur dan ruang tamu. tidur bilik aircon ke? bokeh try tidur dgn kipas je kalau tak panas sgt. aircon tu kering, susah nak bernafas. kalau lebih 2 minggu, boleh bawa pergi jumpa doctor, mungkin doc akan recommend nasal spray.

5y ago

bawang merah, besar kecil pun boleh