Ubat batuk untuk bayi ?

Mom’s. Nak tanya bukan ke tak ada ubat batuk untuk bayi bawah 2 tahun. Anak i baru masuk 9 bulan. Dia batuk berkahak. Then pergi klinik. Doc bagi ubat batuk ni. Rasa was2 nak bagi ubat ni 😅 so mcm mana. Bagi je or tak payah

Ubat batuk untuk bayi ?
15 Balas

hi you can try steam apple with onion for 10 minutes to 20 minutes. works wonder for my baby and toddler.

10mo ago

hello @kelly Wong, did it work for 3y kid? is there any specific apple to use?