kehamilan

hi mom . nak tanya bangun tidur tadi trus buang air kecil . ( tengok² kencing wrna kuning lepas tu entah setitis darahkaa atau apa wrna merah pucat keluar skali kencing ) . allahu risau pulak ada apa² sma bby . dah masuk 7bulan . tdi trus mkan obat sangobion yg utk tmbah hb tuu . trus bby kuat btul bgerak . ada siapa tau mksud sya maaflaa sya first prgnnt 😌😌

1 Balas

Kalau ada keluar darah, walaupun sikit better cepat2 gi hospital. Doktor boleh scan dan periksa untuk pastikan betul takde apa2. Sekiranya ada apa2, tindakan cepat boleh di ambil. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Aamiin