Pagi tdi ada keluar cecair wrna kuning. Normalkah utk 36minggu? First time keluar cecair mcm tu

1 Balas

Org lain mungkin akan kata xnormal sbb warna kuning, sbb biasanya yg normal warna putih. Tapi bg sy dah kena mcmni jgk, keputihan warna kuning ni normal bila dah masuk 3rd trim. Seeloknya, jika berterusan, makin byk, menyebabkan gatal, dan bertukar warna..boleh inform pd Dr/nurse utk bt check sama ada ada jangkitan atau tidak. ataupun cuma keputihan biasa je.