Hii Mom Ada tak sini perut dah 14Week tpi blum lagi besar Cm Sya nih😁apalagi pas bangun pagi

Hii Mom Ada tak sini perut dah 14Week tpi blum lagi besar Cm Sya nih😁apalagi pas bangun pagi memang trus tak ada langsung yg nampak cm Risau pulak apa ikot badan yah sya kurus sangat trus tinggi kawan ramai dah yg besar perutnya#ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Sy pun 14 weeks kejap nampak besar kejap kempis. Risau jugak smpi rasa nk scan tiap minggu 😂 tambah plak badan sy kecik lagi lah susah nk nampak perut. Pastu checkup kk nurse check perut pun tak palpable tp baby okay. Pelik jugak

sy 15w4d perut x bsr2 pun kdg lupa tgh pregnnt.. hehehe tp alhamdulillah baby sihat2 jee.. xperlu risau laa perut x bsr yg ptg baby sihat , syukur alhamdulillah ☺️

Kalau kurus tinggi normal la sis heheheh,tgok model2 luar negara,pregnant 5bulan masih catwalk😂😂😂perut xnampak sangat

2y ago

yeke... alhamdulillah..mkin sy awal kot sbb ada gdm..on ubat n insulin

sy 17 week. nampak bump waktu baring jak , kalo brdiri n jalan , nampak mcm biasa 🤭🤭

Lain org, lain keadaan kndungan. Tak perlu risau yg penting kt dlm tu baik2 saja ☺️

aku 12 weeks 4 hari hairan juga tapi perut macam biasa..x rasa apa2 pun

Saya 16 weeks pun belum nampak mcm mengandung lagi. Risau jugak 🥺

2y ago

Xde ap tu in shaa Allah. Sy 18weeks, bhgian rahim je yg tinggi, bump tak nmpk lgi.

normal sis, kandungan/perut kehamilan tak sama ❤️