kulit merah2 dan kering

mohon tip utk hilangkan merah2 di pipi n leher baby sy ni.. dh pergi check doc just bgi sabamed for sensitive skin ja... ada tip lain ke yg boleh dikongsi...

kulit merah2 dan kering
11 Balas

Aucakkk! Saya baby Tasneem Naturel. Biarlah banyak jenis pun. mama saya suka sebab tasneem memang fokus pada penyelesaian 1-1 masalah. kembung pakai trub naik ruam pakai skeenz saya mengamuk dalam keta pakai calm saya tak sihat sapu cf rub saya payah tido sapu sleep balm yang penting semuanya berkesan. mama saya happy, saya pun bole whatsapp 01139883644

Cuba sia pakai produk fefet. sebab saya pun kalau kukit baby merah2 macam n. memang bagi guna produk fefet. Fefet Sireh Premium(Rm25) . untuk ruam panas2 boleh guna ni sis.

4y ago

correction *sia 👉sis *kukit 👉 kulit

Sapu pelembap. Anak sy lg.truk dr ni. G klinik doktor bg pelembap n sy beli hydrocortison(1% steroid) dr farmasi. Sblm pakai sy dh tanya doktor dlu. Skrg dh ok.

4y ago

Sy pn gne ni klu dh merah sgt , bila dh mkin ok, sapu vaseline je hri2.. Skg dh ok sgt2 dh pipi nya.. 😍

Ni eczema sis...kena bawa jumpa pakar...nanti kalau baby DH besar skit kena pantang mkn telur...xboleh kena panas sangat...nanti lg teruk...

Anak sy pn kena mcm ni, g klinik doc suggest ezenide lotion

Saya guna kan balm skeenz dr tasneem.

Saya guna cream ni sis,😊

Sy sapu losyen je

n?n;l

anak dah ok ker