Tips hilangkan ruam di pipi

Hi.. Boleh tau merah2 di pipi ni ruam panas atau eczema?

Tips hilangkan ruam di pipi
7 Balas

Saya pakai mustela tapi harga T20. Sangat bagus even harga macam tu. baby saya ruam n kulit dia kasar. selepas 2 hari saya pakai mustela kulit baby terus lembab n ruam dah berkurang.

2mo ago

Agree! Mustela tu bagus :)

Rajin mndikn dia sis.. 2x sehari.. Lps tu lap dgn tisu or tuala lembut bhgn ruam tu.. Pkikn ank dgn bju n seluar pndek.. N pasang kipas bgi keadaan sejuk sikit..

2mo ago

Tq sis.. Baby saya mmg jenis cpt berpeluh juga

Cuba pakai bzubzu cooling lotion, cpt hilang. Ruam pns je tu

ank sye pnh jdi mcm ni sye sapu youbaby alhmduliah elok

saya pakai ni bersih dah skin dia

2mo ago

Tq sis.. Check up td pun dr suggest pakai cetaphil lotion

Baby awk vak**n tak?

2mo ago

Baru ambil check up td

rasanya ruam panas

2mo ago

Ye sis ruam panas.. Bila x panas, muka xde merah dah hanya kulit kering je