Eczema ke ni?

Dua hari lepas kulit dia kering, pergi farmasi dia bagi hlp sorles cream. lps sapu malam td, pagi ni jadi merah2 mcm ni kat dagu dengan pipi. #1stimemom #bantusharing

Eczema ke ni?
7 Balas

masa ank no 2 dulu kena eczema..sy p klinik doktor bg sudocream utk hilangkan kemerah merahan kt kulit dan lepas dh ilang merah, doktor suruh cari mandian,lotion dan liquid talcum by ezerra..just beli kat farmasi je sis.. sudocream pun ada kat farmasi sis..try la..harap cpt hilang eczema anak sis

Takut die x sesuai dengan cream tu. Kena try cream lain. Ataupun Cuba sapu lagi dalam 2 3 hari tengok ada lagi x effect tu.

mcm eczema tu sis😅sis better g klnk swta doc akn bg ubt spu..ank sy fist dlu kne gak sis..sy g klnk swta bru la elok sis 😊

4y ago

same2😊

oooo..kalau ank saya saya guna herbalend shaklee tu..ni mcm kulit kering ..

saya guna gel mandian & lotion Ezerra. lepas tu okey dah. beli kat pharmacy

4y ago

betul doktor anak sy pun suggest ni..liquid talcum dia pun bagus utk ruam² dan melecet

boleh try ni sia... berminat boleh pm sis 0129876070

losyen Allano dari Amway mmg BAGUS sngt2 sis.. tryla