Blackmore Pregnancy Breastfeeding

Mohon share pengalaman mommy yang dah ambil ubat ni

Blackmore Pregnancy Breastfeeding
2 Balas

Saya pernah try makan ni lepas di suggest oleh Nurse KK sebab low hb ..Selain tu nurse suggest juga Vitamin Iberet, Maltofer dan Sangobion. Vitamin Blackmores tak membantu sangat untuk naikkan hb. saya makan sebulan ..sama je macam makan new obimin ..tapi kalau cari Vitamin blackmores selain dari untuk naik kan hb ..boleh je makan. .takde masalah ..sebab banyak vitamin terkandung dalam Blackmores ni ..boleh rujuk belakang botol. sekarang ni saya try iberet pula.. tapi baru beberapa hari makan . kalau tak okay, saya akan try makan Vitamin Maltofer atau Vitamin Sangobion sebab Vitamin New Obimin saya makan tak membantu untuk naikkan hb.. dan Vitamin Zincofer langsung tak boleh telan .buat saya pening kepala dan rasa nak muntah.

2y ago

Anak 1st saya ambil iberet , tapi kurang memuaskan HB saya. Anak 2nd ni KK bagi obimin tapi HB tak sampai tahap yang sepatut nya. Doc terus bagi ubat 3 serangkai pattern lama tu.

sama function macam zincofer, obimin dan sejenisnya cuma yg ni dos lebih rendah dan kena makan 2 tabs