Breastfeeding Mommy

Hai.. Ad x group whatapp breastfeeding mommy kt cni sy nk join.. Sy nk ambil Pengalaman mommy mommy sme uruskn susu smbl keje... ?Lg 1 bln tgl nk kje ni..

1 Balas

Kalau susu banyak dah boleh start pump dah , simpan kat freezer . Tahan 3 bulan . Kalau susu sikit dah boleh start try milk booster . Boleh beli milksaver ikut size yang sesuai . Kalau saya pump , saya buat 3 ke 4 oz je satu packet . Satu hari saya akan cair kan dalam 4 ke 5 packet . Tapi saya tak kerja . Saya pump kalau ada hal nak kena tinggal anak je

4y ago

Ok tq..sy nk jgk selang selang bg fm dgn bf.. Sian bby kn kalau fully fm