Zincofer dan Blackmore Pregnancy and Breastfeeding

Boleh ke makan sekali zincofer dan Blackmore folic acid tu ? Atau pun pilih salah satu sahaja ?

1 Balas

boleh je makan dua-dua tu bolehlah tambah vitamin lgi,kalau nak makan ubat folic asid pagi Blackmore makan malam sebab Blackmore tu hanya 200mcg folic asid sikit,tapi saya punya tak makan yg hospital KK punya folic sebab semua tk masuk mmng muntah nurse suggest beli luar je,saya amalkan "centrum vitamin dari a-z ada

9mo ago

ok baik sis terima kasih 😂 tadi pagi mkn dua2 skali terus haha