kenapa bayi 3 bulan muntah air kosong

Mohon pencerahan..saya baru je menghantar ank sy ke pengasuh. Yang menjadi kemusykilan ank sy muntah keluar air kosong sahaja..selepas bbrapa kali muntah baru ada bercampur susu basi dlm muntah dia.. Adakah bayi saya diberi air kosong..bila ditanya ..dia kata xde..sdgkan selama jagaan sy tidak pernah saya alami mcm tu..tq ye

4 Balas

Mungkin dia bg air kosong . Sbb selalu baby klau muntah pon muntah susu .. x de lg baby muntah air kosong