jeluak susu

maaf nak tanya , ank sya 2 bulan nyusu fm . tapi kdg dia jeluak kluar macam air jernih , dan kdg dia jeluak kluar air jernih campur serdak susu sikit . normal ke ? tak slalu jadi mcm tu kdg2 je yg air jernih kdg jeluak susu mcam biasa. tapi apa puncanye ye ? adakah itu dipanggil muntah air ? tapi sya xde bgi minum air kosong. mohon pencerahan .

3 Balas

mommy kne cek pampers jgk takut ketat sgt baby xselesa .. sya pon prnh jgk baby jeluak bnyak

Itu namanya jeluak. Kdg sbb terlebih minum susu , perut penuh😄

anak sy pun mcmni..nak tahu jugak kenapa