Assalamualaikum nak tanya sy dah 19minggu Tp selalu rasa panas kat perut kenapa ye normal ke

Mohon jawapan

1 Balas

wsalam .maaf puan sy kurangpsti knp perut blh pns ktika kita hamil..sbb dlu ms sy pregnant pun mengalaminya😅✌🏻apa yg blh sy buat bg kurang pns dan tidak selesa..sy ambil towel kecil sy bshkn dgn air sejuk kmudian letak dkt perut ..sy buat stiap hari..asalkn kain kering je sy bshkn..kekdg bby gerak bila kita letak kain sejuk .maybe dia rs sjuk dkt dlm sana .. mg dpmudah segalanya. aamiin

2y ago

sm2 kasih 😉✌🏻