Sakit bawah perut

Assalamualaikum semua..Mau tanya mommy² yg ada pengalaman?sya dah 13weeks, Kenapa ye bangun pagi rasa sakit bawah perut? Sampai tgh hari rasa sakit bawah perut tu..Ni dah 2kali sya sakit bawah perut..Tak pegi klinik or hospital sbb sakit tak teruk pun tapi tetap ada rasa risau? tq yg sudi beri jawapan? #Babyfirst

1 Balas

Bab sakit perut mmg ssh la diagnose. Lagi2 kami yg bkn doktor. Klu cramp biasa tu kira normal sbb rahim nk membesar. Kdg2 faktor posisi ttido jgk.