Nanah diotak baby

Mohon doakan untuk baby muhammad aisy wafiy Semoga semuanya dipermudahkan untuk wafiy

Nanah diotak baby
318 Balas

semoga Allah permudahkan setiap urusan Muhammad Aisy Wafiy. semoga cepat sihat. diberikan kesihatan yang baik. untuk keluarganya, semoga sentiasa diberikan kekuatan & kesabaran menghadapi ujian ni. moga dipermudahkan segala urusan yaa. ❤️

Ya Allah, ksiannya ank awk...sdih mlihat gmbar ank awk ni, smoga cpt smbuh ya adk, and smoga semua urusan adk d'prmudhkn sgla-galanya Insha Allah Amin! Brsaba ya sis, hope ank awk cpt la sembuh...😭 Tk smpai hti tgok bby mcm ni...kuatnya awk dik!

4y ago

terima kasih tu la kalo ikut hati mmg sedih mmg tak kuat , tapi apakan daya Aamiin terima kasih

Ya Allah tak snggup tengok jahitan tu..kita yg operate perut ni pun ngilu tu kdg2 dtg ni operate kat kepala lagi😢 sedih nya tngok semoga baby trus sihat ye diberikan kesihatan yg baik dan dilindungiNya Aminnn🤲

Allah , sedihnya tgk baby yg kecik ny menanggung sakit , tgk jahitan dkt kepala tu sebak pulak rasanya lg2 tgk muka suci ank syurga ny , muhammad aisy wafiy , semoga cpt sembuh ya syg dan dipermudahkan segalanya

ya ALLAH....😢....umur mcm lbh kurang ank sy....peritnya tgk jahitan tu....sy kne jahit 2 kali pn xtahan...ni kn plk bby...😢...syafakallah....semoga semuanya dipermudahkan..semoga cpt sembuh....aamiin...🤲🤲

2y ago

Jangkitan kuman kat otak ,sampai menanah

sayu nyer hati tngok gmbar dik wafiy jdi tringat dkat bby sndirii.. smoga sis tabah n kuatkan smngat... smoga dik wafiy d beri kesmbuhan dngan cpat.. Aminn ya rab.. dh brape blan ye usia dik wafiy?

tak sanggup la tgok baby sakit ii mcm ni ya Allah... ksian baby wafiy kecik ii dah alami.. acik doakan smga cpt sembuh dan kuat ya baby wafiy dijauhkan dari segala penyakit 😢

moga diberikan kesembuhan buat Muhammad Aisy Wafiy. semoga Allah berikan kesabaran & kekuatan terutamanya buat kedua ibu bapa Muhammad Aisy Wafiy untuk menempuhi ujian ini.

Ya Allah..berikanlah keajaiban untuk sembuh sepenuhnya buat anak syurga ini..ko berilah kesihatan yg baik dan berpanjangan buat anak nie ya Allah...Aminn

semoga aisy cepat sembuh dan sihat dan semoga ibu aisy tabah dan kuat. anak sis bisul kt bontot pun dh berjurai air mta. apatah lg mcm aisy ni