Lama tak update tentang wafiy

Ada yang masih ingat muhammad aisy wafiy Assalamulaikum dan salam sejahtera ,lama tak up date perkembangan wafiy , Wafiy dah 3tahun sekrang ,dan wafiy disahkan oleh DR OKU TERLANTAR .tapi dari segi pertuturan ALHAMDULILLAH SYUKUR wafiy boleh faham apa yg kita semua cakap ,wafiy juga boleh bercakap berapa perkataan ,kira perkembangan untuk pertuturan mmg ada lambat sikit . Dan wafiy masih lagi dalam rawatan dengan klinik pakar otak..(hsi) Ubatan pulak wafiy makan empat jenis ubat Wafiyfighter #epilepsy #sawan #gbs #Dystonia #neurologi #pembedahanotak

Lama tak update tentang wafiy
3 Balas

pernah baca pasal adik wafiy.. alhamdulillah kejap je dah besar.. adik wafiy anak y kuat.. insyaAllah semoga dlm lindungan Allah sentiasa

Besar dah wafiy, ingat kisah wafiy masa baby, alhamdulillah wafiy ank yg kuat. Semoga membesar dgn sihat. Aamiin.

👍