Nanah diotak baby

Mohon doakan untuk baby muhammad aisy wafiy Semoga semuanya dipermudahkan untuk wafiy

Nanah diotak baby
318 Balas

semoga ALLAH beri kesembuhan utk MUHAMMAD AISY WAFIY. MakSu sedih tgok, MakSu rase sakit sampai ke jantung. tgok baby macam ni😭😭😭

Semoga Allah angkat segala penyakit bby.. Sedihnya tengok bby mcmni... 😢 Cepat sembuh n semoga dipermudahkan urusan ye sayangg 😭❤️

4y ago

Aamiin , terima kasih sangat²

Allahu. kesiannya baby. semoga baby cepat sembuh, dipermudahkan urusan dan mbesar mcm anak2 lain. Mohon ibu terus tabah dan kuat demi anak.

4y ago

terima kasih , Aamiin ibu cuba yg terbaik

semoga wafiy dikurniakn kesembuhan yang cepat & diberikan kesihatan yang baik serta dipermudahkan segala urusan... Aamiin 🤲🏻

semoga Allah memberi kesembuhan sayang ..sentiasa dlm lindungan Allah..kuat kn smngt tau ibu wafi banyak bersabar dng berdoa ☺

ya Allah, moga kamu sekeluarga kuat.. semoga baby aisy wafiy diberi kesembuhan dan sihat sepenuh nya, in shaa Allah🤲

Kuatnya awak sayang dapat harungi dugaan ni💪acik doakan awak sembuh cepat, jadi anak yg baik, soleh dunia akhirat. Amin..

4y ago

Aamiin , terima kasih wafiy baby sado

Ya allah,sembuhkanlah baby wafiy..hilangkanlah kesakitan dia..semoga ibubapa wafiy kuat &tabah hadapi ujian ini...

Semoga anak puan diberi kesihatan dan sihat seperti budak2yg lain..menjadi anak yg soleh, cerdik dan baik.. aaminn

Semoga Allah permudahkan dan lancarkan urusan Bby Aisy Wafiy dan semoga cepat sembuh encem boy...Allahumma aamiin