Induce Labor

Mohon doa dr rakan2 semua. Esok sy InshaAllah akan di induce. Sebab darah tinggi tak menentu dan baby kecik hanya 2.2kg. Kandungan usia 37w2d pada esok. Kerisauan saya sbb sy takde tanda2 nak bersalin langsung dan mungkin takde bukaan jalan lagi. So saya takut sy akan sakit lama dan terpaksa pulak czer. Minta tips dan kata2 semangat dr rakan2 semua.

1 Balas

InshaaAllah, banyakkan baca doa nabi Yunus, zikir & selawat semoga dipermudahkn urusan.. Good luck!