Punca anak gagap.bagaiman ingin mengatasi.mohon pencerahan

Mohon bantuan anak saya Rayyan Ziyad mengalami gagap ketika bercakap.saya xtahu punca nya dimana.mohon pencerahan.

2 Balas

maaf encik saya kurang psti ttg ini..encik dh bawa ank pergi jumpa dgn doc pakar dan try dptkan nasihat??atau treatment?? yg blh dlakukan pd ank bg mengatasi mslh gagap?? mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

alhamdulillah 😍👍..in.shaa Allah lm2 nti dia ok rsnye..sbb dlu spupu sy pn mcmtu..bila mkin bsr gagap dia start hilang..kdg2 je akan ada..tp jarang berlaku.....doa sy tuk ncik ..mg ank ncik mmbsr dgn sht dan mnjdi ank yg soleh dan solehah buat ibu ayah..Allahuma amiin..

maaf encik, anak saya 1Y9m pun mcm ada ckp gagap2 bila dia laju sgt ckp. slowly akan hilang ke ? risau juga sayaa.