Mohon bantuan dan pencerahan

Saya baru buat test and result positif . Alhamdulillah . Tapii adakah normal perut saya sakit dibahagian sebelah kiri ?? Saya risau sangat . Mohon pencerahan . This is my first exprience . Hopefully ada yang membantu . Thankyou

1 Balas

Dah pergi scan ke? insyallah tak de pape mungkin simptom hamil kot..tpi kalau brlanjutan better see a doc

5y ago

Baru pergi klinik 9 mlm tadi . Dr scan tak nampak baby tapi nampak fibroid 4x4 cm dlm perut (nampak besar juga dalam perut) 😭 sedih sangat