botol susu

mnta pendapat, sye dah hbis pantang 44hari. anak sye spenuhnye susu badan. masalah sye skrg ni ialah anak sye x nak lgsug mnun susu botol. bulan depan dah nk start keje. nak x nak kena jugak ajar susu botol. dan jenama botol susu ape ye yg puting nye sama dgn puting breast ye. dah mcm2 jenama dah try. tetap jgk die x nak.

1 Balas

bby kita sama sis cuma saya belum abis pantang lagi.Bby memang xnak pakai botol,semua brand da cuba jadiny saya redha ajelaa kena berhenti kerja.Tapi kalau sis nak cuba doc ad suggest jenama pigeon & nuk sebab menyerupai puting ibu.Sis bolee try laa 2brand nie..

2y ago

aah tulaa,anak Saya pun botol susu je xnak,puting kosong pun die langsung xnak 🤣.sama2 sis ☺️