Serangkai baby nye keje

Mmy pernah tak tgh susu ank time tu la dia teran nk berak pastu muntah pastu sedak sekali gus 😂🫠

3 Balas

sy pernah dulu tgh menyusu anak sulung, dia boleh berak byk sampai bocor belakang. tgh kalut2 nak tukar baju seluar dia xsendawakan dulu. muntah plk lepastu. alahai anak. hehe

Kalau tgh susu lepastu meneran nak yak tu mmg selalu. Masuk atas keluar bawah 😂 tapi takde pernah lagi sampai muntah atau tersedak 😅

Hai. Tak pernah pula anak jadi begitu