8 week 5 day

Mlm td scan yg nmpk adalah kantung shj... ? Doc mntk dtg smula 2mggu lg utk scan... Klo mmg just kantung shj,, doc akn refer sy ke hsptl... ??

8 week 5 day
27 Balas

Buat scan guna Transvaginal ultrasound.. sis.. utk kepastian.. I'm not sure berapa rm.. buat at least lebih clear gambaran

Sy Ritu mse 7week.p scan.lgsg xnmpak ap2.skrg DH nak msuk 3blan perut kcik je.lgsg xnmpak perut membesar ke dpan

Kitew Sama sis.. Sy 10 week.. Smkm scan kkia still Nampk kantung jew.. N 2 week g refer hospital scan bawah..

5y ago

Ada sis.. Tp jarang2 la... Lain org lain permasalah kan 😊

saya scan 10 minggu sdah nampak . think positive mummy . inshaallah , yakin pada tuhan

Risau pulak saya yg menunggu scan minggu depan.. 6 week prgnncy.. Mcm2 dah berfikir.. 😞

Biasa lah tu sis first ade setengah nampak kantong dulu lagi pun baru lagi memang lah

Sabar SIS mgkin awal.lgi Sya alhamdulillah scan nmpk bby dah tpi kecik lagi

Positive2.. Saya pon 9 minggu lebih baru nmpk baby dngan ada heartbeat

Positifkan minda , banyakkan berdoa , selebihnya berserah pada Allah 😊

Semoga semuanya dipermudahkan ye puan.. Amiiin.. Keep strong!