Gastrik awal trimester.(sakit perut lapar)

Salam.ad x mommy sni mcm sy gastric awl Trimester.sakit Perut mcm lapar.tak selesa.lps mkn pun still sakit.

7 Balas

tengah hadap skrg. sakit perut lapar walaupun dah makan. dah kenyang tp rasa lapar. nak makan pun tak lalu dah tp sakit perut lapar.

1d ago

Sama, saya before tau pregnant doc suspect gastrik and UTI. Then few days later check UPT sebab cramps, positive! And yes memang cepat lapar even dah makan 😂

sama la kita. tengah alami sekarang, perut asik rasa pedih2 saja walaupun selepas mkn. tanya doktor, doktor ckp simptom biasa awal pregnancy.

sama saya, hari2 rasa macam memulas. sakit perut. makan pun muntah2. dr kata normal sebab nak terbentuk embrio macam tu.

tu normal . awk ada rasa pedih tak dkt bahagian dada? saya klau kena mcmtu saya makan gaviscon. lepastu terus elok.

iyaa bun sama saya pun sy mcm gastric lepas makan pun rasa mcm lapar lgi balik pas tu perut sakit???

Betul. Saya masuk 7w ni dah rasa loya je sepanjang masa. Tu normal untuk mommies

tengh rasa skrng..seksa betul..pedih ulu hati bdan jadi letih lesu..