selusuh

Minyak selusuh dari minyak kelapa., Bila boleh start amalkan??

1 Balas

kaalu blh, baik xyah laa. lebih baikk laa bg sya xprlu pun. just byk kan brjalan bilaa dk tgu hari tu, tu jgn byk tdo, amalkan doa nabi yunus, insyallah allah mudahkan urusan sis dgn baby nnti.

5y ago

sy xamalkn , alhamdulillah . proses bersalin mudah je . tk kena pun contraction berhari2 , sakit msa subuhh . tghri dh brsalin . cuma sy aktif msa hjg2 nk bsalin . paksa diri rajin kan bt kja umah , sy bersalin awal 23 hari dr due date , msa sakit tu sy xbrhnti bca doa nabi ynus smpaii bukaan 9cm .