Minuman bergas yang anda minum?
Voice your Opinion
Sprite
Coca-Cola
Pepsi
7 Up
Lain-lain (sila nyatakan)

3820 respon

160 Balas

Spnjng mengandung ni sangat sangat menjauhi air berges . mmg sedap tapi taknak . tacut .. kalau da dahaga tekak sangat nak bgi puas pun minum limau suam .

Sejak tau ada GDM time pregnant 4bln stengah. sampai bersalin xminum air gas. kalau tidak hari2 pepsi. sbb craving tahap xtenang roh. 😭

sprite,coca-cola dan pepsi minum tetapi slps dh bersalin 2 tahun yang lalu dh krg minum bergas..ad jgk minum sikit2 je minum..tapi jrg lh

100 plus. tapi sejak pregnant memang stop dah minum air gas. ☺ megi pun stop dah. walau ada masa memang teringin nak makan 🥲

saya elakkan minum air gas. kalau terbeli pun minum sjora kfc tu , isotonik, dan air apa yg set dgn prosperity tu? haha

tak minum air yg bergas sebab sy automatic migraine lepas minum. kalau minum hanya sedikit Dan wajib campur air masak

Sejak pregnant ni dah tak minum dah air gas walaupun teringin sgt nak minum😂

Mirinda Strawberry. Tapiii, jarang² minum. Boleh hitung dengan Jari. 😅

Mmg tak minum sgt minuman bergas,paling suka minum 100plus time demam je

Sebenarnya coke mcd yang paling sedap. Tak tahu la kenapa