Adakah anda minum cukup air setiap hari?

Voice your Opinion
Ya, lebih dari 8 gelas
Ya, sekitar 8 gelas
Tidak, kurang daripada 8 gelas

745 respon

15 Balas

Entah lah .. nak kata minum cukup air ke, x pasti 😂 sebab saya minum air putih itu pun bila tekak Haus saja .. lepas tu masa nak makan vitamin. kalau sekadar nak minum gitu² je tanpa sebab, saya tak boleh. nak muntah 🥹 air pun saya minum air sejuk. air suam tak boleh. rasa Mulut tak sedap, masuk tekak je Konfem akan muntah. air sejuk je boleh Tolong saya Untuk minum air putih

Saya memang jenis kuat minum air kosong. Kalau memasak kat dapur saje pon dah bergelas-gelas air. Belum time makan lagi. Bergelas-gelaa juga

Hemm...xdpt minum air bnyk sbb nak muntah...bila x minum air bnyk..air kecing ade proten lah plk...apa ptua minum air x muntah yer?

1mo ago

try mnum air sejuk perah lemon sikit

sepanjang pregnant ni... saya minum air mineral saja... air paip yg dimasak tak boleh nak minum... tekak loya trus ...

1mo ago

boleh minum air mineral jer sy

Mmg suka minum air, sejak pregnant ni lagi byk minum air. Rasa cepat sgt haus.

Tpi klau minum air sejuk hri hri ok x

1mo ago

Bkn apa sbab skg musim panas suka minum air sejuk tpi x letak ais

Saya suka minum air teh ais lately 🤧 Tak boleh minum air masak….

takboleh minum air masak banyak2, jdi pening kepale.

1mo ago

masalahnye minum air masak punca sakit kepale 🤣

mmg lebih minum air masak je sekarang.

Tak boleh nak telan air kosong 🥲