berat naik 2 kilo dlm 2 minggu. mane x nyer..lapar jek memanjang. mkn buah rase x puas.

minum air byk2 konon nak kurgkn lapar..em kelaut jgk.ade ibu2 mcm saya x?mmg dri prgnant 1st berat naik blebihan.tp alhmdulilah so far no GDM,tekanan darah ngan urin normal

1 Balas

sama la.. mmg akan naik berlebihan. Sy mkn buat buahan klu lapar n x ambil Mee kuning n nasi pn skit je portion dy. dokter ckp selagi everything ok n fine, no issue dy ckp. tp keep monitoring shj in case apa2 berlaku .