7 weeks

normal ke kerap lapar . mkn x smpai 2 jam dh lapar . mkn byk sgt loya . huhu #1st baby

18 Balas

Normal sy pon selalu rase lapar even bru lepas makn huhu..mkn banyk pon xboleh lepas tu mesti rase mual nk. Muntah.. Skrg mkn agak2 nk kenyang benti nnti repeat mkn huhu #10week

Saya pn sama, baru lepas makan lunch tadi. Lepas 2 jam lapar. Klau tak makan mengeletar rasa😊

Yes..its normal dear... Sy pon mcm tu masa mula2 preggy dlu..now sy dh week 16..dh ok sikit..

5y ago

Amin ya rabbal Alamin

Normal.mkn sikit2 jgn kenyang sgt.mkn kerap dan kuantiti sikit boleh je .byk kang muntah pulak

Sma cm sy.. Yg lawak tngh mkn pun perot bunyi cm lapar terok

Normal. Sy dlu awal2 cmtu. Trimester 1. Tiap dua jam perut dah krok krok 😂

normal sis,, sye dh 8weeks mmg lapar je, tpi dlm mse yg sme tekak loya,,

sy pon mcm tu.asyik lpar je pdhl bru mkn nsi..sy bru 5 week..

Yes. Kena mkn sikit2 tapi kerap. Elakkan makanan berminyak.

Sama lah kita. Asyik lapar n rasa loya je selalu.