40hari sebelom melahirkan

mintk doakan sye selepas bersalin nnti moga² dipermudahkan urusan sye utk keluar dr ward dgn anak luar nikah sye nnti 😢 mmg da niat sye nak jaga anak ni sndiri ..hampir semua kelengkapan baby sye beli ..sye tk dpt bayangkan andai kata sye tk dibenarkan jaga anak tu n tengok dia membesar depan mata sye ...😢 tu je harapan sye sepanjang sye mengandung ..

2 Balas

Kenapa pula awk tak dibenarkan jaga anak sendiri? Siapa pula yg nk halang?

semoga Allah permudahkan segalanya buat awak dan anak . Aamiin