bouncer or swing?

Mintak pendapat mommy2 semua, mana satu yg lebih sesuai untuk bayi 2 month?

11 Balas

Better bouncer/rocking chair.. ok la guna dlm setahun tu.. sementara nk tunggu baby boleh duduk n jalan.. tk perlu bg tdo buai smpai 3/4 tahun..

Tilam shj pn da ok...sbb nt pegi mana2 tak ssh sbb dia biasa tdo tilam..mcm anak sy..x ssh nak g rumah org tdo bawah pn dia ok

Kalau swing dpt guna lama, dari baby smpai ke 3/4 tahun. Kalau bouncer dari baby smpai 9 bulan je rasanya

4y ago

3/4 tahun tdo tilam je 😅 jenuh nk berayun

Bouncer..untuk teman mak masak ke,letak time celik la...kalau tidur bia tdo atas tilam la

Ank sy since lahir smpai dh 10bulan tido bwh je..even ada rocker dia selesa tdo tilam shj

Bouncer okay lah...dlm masa yg sama bleh train die tdo atas tilam

Mana yg bayi suka..asal dpt tdo yg berkualiti n lama..heee

Bouncer,senang nak heret.😊😊😊

Tak payah..tido tilam ja

Dua2 pon sesuai