ttc

minta tolong korang share cara cepat lekat nak dapatkan baby?..belum ade rezeki dapat baby..hope you guys boleh tolong

1 Balas

Petuanya agak susah bagi yg jenis nak cepat. syarat pertama : Buat ujian kesuburan utk suami & isteri 1. Fahami kitaran period sendiri 2. fahami fungsi Cervival discharge 3. fahami apa itu hari subur 4. BMI yang normal 5. Healthy food 6. NO makanan/minuman manis 7. Dlm seminggu wajib pergi senaman 8. Husband & wife saling berkerjasama . klau baru lagi kawin tak sampai setahun tu sabar je dulu. hormon org baru kawin ni tengah tak stabil..