Macam belon

Minta tlg..tadi sy nk membuang air besar tiba2 mcm ade benda terkeluar dr kemaluan sy rupanya mcm belon. Sikit lg hampir nk terkeluar sy sempat tahan dan masukkan balik. Skrg Preg 21week. History gugur tahun lepas 14week. Skrg risau asik kepit je takut terkeluar balik 😭 tak ade bleeding atau sakit perut pun. Masih rasa lg baby menendang ni. Risau😖 Sape ade penah mengalami? Baby survive tak??😭😭

7 Balas

Sy dh kt emercency hospital skrg…dh terbuka jln penuh 10cm..tunggu masa je utk teran. Baby hidup lg tp tak boleh nk buat ape rahim tak boleh nk tampung lg baby.. takde rezeki lg…

1mo ago

Allahu...salam takziah buat puan dan husben .. jg dri bebaik k.. kuatkn smgt .. mg ada rezki lain pd ms akn dtg.. Ya Allah bg la puan ni kuat smgt. mudahkn segala urusannya d dunia mahupun akhirat .murahkn rezkinya juga Ya Allah .Allahuma aamiin Ya Mujib . take care..may Allah alwys bless u..aamiin..with big hug 🫂

dah ke hospital ke.. sblm2 ni doc or misi y cekup bulanan tau x pasal ni..mmg xleh tunggu sis better g hospital secepat mgkin takut terkeluar.klau kt hospital sekurangnya doc ada inisiatif

Pergi klinik swasta/ kk tanya dokter pasal ni sis.. Better dokter terus cek apa yg berlaku tu...

1mo ago

klinik xbole buat apa..jgn buang masa kt situ. kes mcmni terus je ke hospital

sis dah pergi hospital belum? kalau belum pergi cepat jgn tunggu lama lama sis

sis,maaf tanya.lps gugur yg sblm ni sis Ade g urut utk naik kan peranakan atau sengkak?

1mo ago

Ada sis. Sy pun ade follow up cek pakar utk kedudukan rahim semua normal smpai 20week. Tiba2 jd cmni

pergi PAC terus sis. jangan ditunggu²

btul kena p hsptl cepat2