supplement/vitamin bagus utk pkembangan bayi

Minta suggestion u all sis, supplement / vitamin apa bagus utk pkembangan baby baru 10weeks...☺️

1 Balas

Sy just mkn obimin yg nurse bg..n sy amik vco utk cntik kan bacaan hb, suami ade beli Cal-600 plus utk tmbhan kalsium but sy jrang2 ambil..

5y ago

Klau ikot kn vit dr klinik tu da mncukupi utk mommy n baby tp sometime ade yg mslh low hb jd kne amik supplement utk naik kn blik bacaan..mcm sy sometime sengal2 kt sendi doc ckp sbb baby da trik kalsium bdn kite thats why kite rse skit2 kt sendi..tu yg suami blikan cal-600 plus utk sy utk tmbhan calcium..