supplement utk baby yg myusu bdn..

boleh x suggest kan supplement utk sya mkn utk bby yg mnyusu..? supplement utk ketahanan bdn bby n mom, pkembangan otak bby dan lain2 aspek utk tumbesaran bby.. thanks..

4 Balas

1. Daily - tenaga ibu / susu ibu 2. calsium magnesium - tulang / sel2 tisu 3. protein powder berry - ketahanan tenaga ibu dan baby 4. double x -multivitamin with 12 in 1 mineral sumw ni saya amik dan amal kan sebelum dan tengah preggy (nutrilite AMWAY) Alhamdulillah ~~

Try makan habatussaudah. Memang bagus untuk si ibu dan baby. Kuat kan immunisasi ibu dan anak dan meriahkan susu badan juga. Boleh cekout kat shoppe. Hehe.. Sy ada beli yg had ada 6 in 1.

Sy amalkan fish oil,madu kelulut dan juga kurma..alhamdulillah,susu x drop..yg penting sekali set mind positif je ye..

Baby saya 59 hari. Saya ambil fishoil setiap hari dan olive oil kadang..tengok ank setakat ni ok