Ikat Peranakan

Minta semua doakan sy dikurniakan cahaya mata perempuan dikandungan saya yg ke 4 ni.. Saya dah ada 3 boy & teringin sangat gurlz?.. Saya da 3 kali bersalin caesar dan ini kali yang ke 4 dan berkemungkinan ini adalah kandungan saya yang terakhir atas faktor risiko untuk mengandung lagi lepas ni..saya bru sekali scan doktor ckap boy tp saya mcam dpt rase gurlz je.. Doakan saya semua ye.. ☺️ Terima kasih.. Siapa ada pengalaman macam saya.. Sharelah... ?

14 Balas

Aamin doakan saya jugak sis ! Saya ada 2 boy teringin jugak nak girl skrg pregnant no 3 doc kata pun girl tp dalam hati rasa girl , harap2 keluar girl la nanti.mudah - mudahan sis pun sama ye

4y ago

Aamin wc

Semoga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan yang terbaik menurut ilmu Allah. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕. Semoga selamat semuanya

4y ago

You're welcome 💞

Samala Sya Dh 3 bot,now tengah pregnt anak ke 4..MMG doa sangt nk bby girl.ni pun last, peranakan ikat..

4y ago

Semoge sis dikurniakan bby gurlz juga ye d dipermudahkan sgale Urusan.. Aminnn

semoga di permudahkan dan semoga mndapat bby girl...in shaa Allah..Aamiin

4y ago

ur wlcme sis...

In Shaa Allah, moga Allah perkenankan doa sis untuk dapat anak perempuan.

Insyaallah doa sis diperkenan. And dipermudahkan semuanya ameen.

Aamiin..semoga dpt bby girl..sis pun teringin jgk bby girl

4y ago

Aminn tq sis.. Insyaallah smoge sis pon dikurniakan bby girl jugak..

Semoga Allah perkenankn doa sis utk dpt bby girl amin...

Aamiin Semoga dapat girl, doakan sy juga dapat girl

4y ago

Aminn.. Insyaallah semoge sis jugak dikurniakan bby girl☺️

Amiiiin.. May Allah bless u wid baby girl..