berdebar ada , happy ada, seram sejuk pun ada . moms meh share jap sebab selalu line terang terus je

minta saranan , nak sedapkan hati.pregnant ke ni?

berdebar ada , happy ada, seram sejuk pun ada . moms meh share jap sebab selalu line terang terus je
15 Balas

maaf sis, mata saya nampak 1 line .. tapi sis Jangan Risau dulu, Cuba lagi next 2 hari, sis cek air kencing pagi² bangun tido subuh tu kan, air kencing pagi tu bagus. sebab dia pekat. saya pun cek macam tu, Alhamdulillah double line terang dia bagi

maaf sis , saya nampak 1line je tu . kalau ikut tips saya , lewat period tak payah cek dulu , kalau dah sebulan lepas tarikh period tak mari jugak konfim double line lepas check . anything baik refer klinik sis.

Saya nampak 2 line kabur . cuba lagi seminggu . Macam saya bulan lepas kabur mcm nie . delay period 3 hari . lepas seminggu period . mungkin hormon . tapi apa² pon . jaga diri jgn lasak² . 🥰

Test je hari hari. Hari ke2 lambat period saya test sendiri negative. Lps tu bantai makan durian dengan kambing sakit perut sgt sgt. Sampai kene tahan emergency rupenye dah ade dia dalam ni hehe

test lg guna dip n tell,klu betul dip n tell ni terang sikit line dia,lpas tu blh try guna clearblue pula klu dah positif,semoga ada rezeki utk puan ye,,

samar 2 line. Seminggu lagi terang la tu. Saya haritu pun macam ni nampak macam 1 line. Kena tgk betul2 baru ada samar

uhh 2 line tapi sangat samar.test lagi 2 minggu ya.dlm masa tu jaga makan n jagn stress.smoga ada rezeki aamiin

maaf puan sy nmpk 1 line shj .try lg next another week k..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

kalau period dah hbis cuba tunggu sampai next period kalau lewat 1-2 weeks boleh check balik

maaf, mata kasar nampak 1 line shj. boleh repeat 2weeks lg untuk confirmation ya mummy.