Siapa ada pengalaman terkena buasir ?

Hi , Buasir smpai berak berdarah bahaya tak ? Haritu masa 37w4d cuma ada benjolan je tpi tak brdarah apabila membuang ..sekarang dh msuk 38w1d tiba2 berdarah apabila membuang. Apa patut saya buat sekarang? Minta yang ada pengalaman terkena buasir jawab soalan saya sebab ini kali pertama saya terkena buasir 😢 saya dah guna krim sapu tapi masih juga ..kalau ubat rocket tu tak boleh digunakan disebabkan dekat2 nak bersalin. minta2 yang ada pengalaman buasir menjawab soalan saya kerana saya sekarang betul2 buntu melihat diri berak darah #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

sis prgnt ni ank yg le berapa?sy lepas beranak ank no 2 ada keluar sikit skrg tgh prgnt ank no 3 risau akan keluar lg byk bila bersalin nanti 😥

2y ago

pregnant baby first sis hmmm 😢 prtama kali kena buasir .. berak brdarah skli je skrg dh ok cuma msih sakit n buasir tu diluar ..kalau dduk je kat tandas mmg rasa if brcuci

Saya. Kerap buat senaman kegel. nnt ia masuk.

2y ago

puan buasir berak berdarah sekali je ke ? saya semalam sekali je tpi hrini tkde pulak ..tu mmg buasir ke ?