Jalan banyak minggu 6 kemudian rase semacam di bawah perut

Minta pendapat ye kawan2

2 Balas

Saya bukan nak takutkan sis.. Ini semua kuasa Tuhan,banyakkan berdoa & fikirkan yang baik2.. Banyakkan berehat sis masa awal kehamilan..saya dah pernah alamii,saya terlalu banyak berjalan & keluar air/keputihan..sangkakan okay tapi akhirnya ada spotting brownish..pi hosp,doc kata kandungan tak membesar,heartbeat pun dah tak ada..tunggu another 2w untuk scan semula ,size kandung masih sama & memang betul bukan rezeki saya..akhirnya kena cuci😞 almost 5bulan berlalu,sekarang baru nak cuba semula..saya doakan sis & kandungan baik2 sahaja..rehat banyak,makan yang berkhasiat & jangan stress..banyakkan berdoa ya sis!

3y ago

Lain badan,lain tindak balas sis..kawan saya pun dulu keluar darah & brownish2 tapi kandungan membesar dengan elok & sihat..macam situasi saya dah memang belum rezeki,cuma saya share pengalaman saya dekat sis & sedikit sebanyak boleh bantu sis sebagai panduan.. saya doakan semoga sis & baby sihat sempurna hingga process kelahiran..Amin Amin Amin!

Cramp senggugut maksud awk?

3y ago

🥰