kalau selalu dan kerap menyusu bayi mengiring , secara baring .adakah ianya bahaya atau memudaratkan

minta pandagan,

1 Balas

saya hari2 susu bring.. cumanya awak kena jaga2 la.. blkg bdan awk letak satu bantal.. kalau2 rasa badan awk tak kena bantal tu means awk nak terhempap anak. tp sy x pernah la hempap anak.. sbb anak sy akan cabut susu kalau dia da lena sgt.. jdnya sy akan terus baring tegak lepas cabut susu.. kalau lama sgt anak susu cabut dr mulut dia.. kdg2 dia da tido tp saja nak ngempeng.. 😊