luahan

Minta maaf la kalau saya meluah dalam nie,saya tak tau nk luah dkt mana lagi.hati nie btul² sedih,apa pun saya mau makan saya pendam.

8 Balas

Saya faham. Saya pon sllu teringin nk mkn mcm2 tapi kne tengok mood suami saya takut ganggu dia. Kalau dia ok dia layan je saya minta apa. Selagi bleh dapatkan sendiri saya akan cari sendiri. Adakala pendam jugak. Sabar ye puan.

4y ago

saya luah jak sama suami, klo dia ok, kami pi sama2 dptkan.. kalau x, saya usaha sendiri.. nasib saya kerja, jadi blh juga dpt sendiri time lunch, @ tapau jak bw balik..