luahan

Minta maaf la kalau saya meluah dalam nie,saya tak tau nk luah dkt mana lagi.hati nie btul² sedih,apa pun saya mau makan saya pendam.

8 Balas

Maksud awak mengidam nk mkn ker Kalau mengidam baik awak luahkan pada suami Ckp baik2 inshaAllah suami phm dan akn tunaikan Kalau awak pendam mcm mna husb nk tahu kan Sbb husb saya ni dia tkphm kalau kita bg isyarat kalau nak ckp je , ada rezeki lebih dia akan usahakan