JOM Menang Set Botol Bayi Dari He And She!

Minggu Terakhir: Lengkapkan tugasan mingguan anda dan tinggalkan tarikh log masuk di ruangan komen! Klik di sini: https://community.theasianparent.com/contest/botol-bayi-dari-he-and-she-untuk-dimenangi/1438

JOM Menang Set Botol Bayi Dari He And She!
45 Balas

🌹ULTRA WIDE BABY BOTTLE HE OR SHE diperbuat daripada ➡️ Jawapan : B.Silikon ✅ Semoga ada rezeki baby dapat Cuba botol susu yg comel ni aminnn 🤲🥰 #MamaHappyBabyHappy #HeAndSheTerbaik #TheAsianParentPilihanku

ULTRA WIDE BABY BOTTLE INI DIPERBUAT DARIPADA BAHAN APA ? JAWAPAN : B.SILIKON MUDAH MUDAHAN ADA REZEKI ANAK🥰.. INSYAALLAH DAN MOMMY2 YANG LAIN JUGA🤗 AMIN #HEORSHE #THEASIANPARENTMALAYSIA #GOODLUCKALLMOMMY2🥰

😤Jawab dgn yakin, the answer is 𝐁👉🏻𝐒𝐢𝐥𝐢𝐤𝐨𝐧 ❤️✨✨ haraplah anak I ade rezeki utk hadiah ni... mama suka sgt ultra wide baby bottle ni 🙏🏻🍀 #heorshe

ULTRA WIDE BABY BOTTLE INI DIPERBUAT DARIPADA BAHAN APA? Jawapan: B. Silikon #TheAsianParentMalaysia #HeAndShe #HeOrSheMalaysia Instagram: @annazizpng

Ultra Wide Baby Bottle ini diperbuat daripada bahan apa? B. Silikon ✅ Semoga ada rezeki untuk penghuni rahim saya sekarang ni 🤲🏻

jawapannya adalah B.Silikon.. semoga anak saya ada rezeki..Aamiin

B. silikon... sangat memudhkn dgn wide neck yg mudah dicuci

selepas saya mengkaji , jawapannya B - Silikon 🥳😂

Ultra Wide Baby Bottle diperbuat daripada : B. Silikon

B. SILIKON #moga ada rezeki untuk anak pertama💕