1st baby

Minggu ni saya masuk 35minggu.. binggung runsing memikirkan kandungan masih lagi songsang. Doktor di hospital kerajaan suggest buat ecv tp bila pergi doktor swasta kata jangan sebab 1st baby jadi kalau buat ecv pun peratus baby dipusingkan ke bawah tak verjaya sebab kantung masih lagi kecik melainkan pernah beranak 2 @3 kali.. alamatnya kalau baby dalm perut masih lagi songsang tpksalah czer..

2 Balas

Saya xde pengalaman tapi sya sllu bca pengalaman org.petua banyakkan bersujud

5y ago

Sy buat juga tu sis.. harap2 baby bpusing seminggu lagi

Banyak kan berdoa sis InshaAllah semoga dipermudahkan urusan sis

5y ago

Terima kasih sis