Breech baby

Week 34 day 2, baby masih tak masuk laluan. Semalam check up, nak buat appointment untuk ECV sebab kalau boleh nak try bersalin secara normal. 1st baby kan, tak nak la bersalin czer. Then doktor review2 semua rekod, cakap too high risk kalau nak ECV sebab mommy ada GDM ?. Is there any possibility untuk baby masuk laluan lagi? Ada tak mommy yang ada GDM pernah buat ECV?

2 Balas

Bykkan exercise bersujud sis. Ada masa lg nk selamatkan keadaan tu

Bole lagi baby nak masuk laluan...slalu la pujuk baby

4y ago

Thanks for your kind words. ❤️