Pregnant ke ni ?

Minggu ni minggu ovulasi.. jadi saya risau ovulasi tu buat pregnancy test positive..

Pregnant ke ni ?
1 Balas

ada ni sis, kandungan masih awal, keep makan asid folic & jangan buat kerja berat berat. banyakkan rehat sbb awal lagi. makan makanan yg sihat. if ingat bila last period, boleh dah install app utk tau berapa week dah skrg. kalau nak gi comfirm pregnant 8w pun boleh takot if gi awal sgt tak nampak

2y ago

Tapi saya tak ada simptom pregnant.. morning sickness tak ada lagi.